پوشه ها و تصاویر گمشده را در Lightroom CC دوباره بهم متصل کنید

گاها پیش آمده است با دوربین و یا تلفن همراهتان عکسی گرفته اید و بنظر دلنشین نیامده است. شما با کمک گرفتن از تعدادی فیلتر میتوانید بر زیبایی عکستان بی افزایید. این فیلترها در نرم افزارهای گوناگون قابل دسترس هستند اما مهم ترین و راحت ترین نرم افزار در استفاده لایت روم است. اگر به دنبال یادگیری کار با لایت روم هستید و همچنین به دنبال آموزش لایت روم حرفه ای هستید آموزش لایت روم را از طریق این لینک دنبال کنید.

رسانه آموزشی مکتب تی وی در راستای ارتقای سطح دانش شما در استفاده از نرم افزار لایت روم آموزش لایت روم را برایتان آمده کرده است.
نان و کره پاسخگویی به سوالات در میز کمک لایت روم برای KelbyOne به افراد کمک می کند تا مشکلات ناشی از سو mis تفاهم در ارتباط بین تصاویر مدیریت شده توسط لایت روم و پرونده کاتالوگ لایت روم را حل کنند. وقتی این ارتباط را درک کردید ، از این مشکلات به راحتی اجتناب می کنید.

یکی از اهداف اصلی فرآیند آموزش لایت روم و  واردات ، اطلاع رسانی به کاتالوگ Lightroom است که در آن عکس ها (و فیلم ها) وارد شده در درایو شما ذخیره می شود (به یاد داشته باشید ، عکس های شما هرگز در داخل Lightroom نیستند). این اطلاعات مکان به عنوان یک مسیر مطلق در فهرست Lightroom ذخیره می شود. در Mac ، از آنجا میزان صدا به نام پرونده منتقل می شود و شامل هر پوشه ای در این بین است. در ویندوز نیز همین مورد وجود دارد ، با این تفاوت که با حرف درایو شروع می شود.

در آموزش لایت روم محلی که مردم معمولاً دچار مشکل می شوند این است که آنها به استفاده از نرم افزارهای دیگر (معمولاً از روی عادت قدیمی) برای انتقال ، تغییر نام یا حذف تصاویر وارد شده خود در خارج از Lightroom مراجعه می کنند که به مسیر مکان ذخیره شده در کاتالوگ منجر می شود. همگام سازی با حالت واقعی آن تصاویر. مثل این است که وقتی ریموت تلویزیون را روی میز قهوه رها می کنید و دیگری که قابل توجه است وقتی شما نیستید می آید و آن را جای دیگری می گذارید و دیگر نمی دانید کجا رفته است ، اما شاید من منحرف شده ام.

با این حال ، اگر از Lightroom و آموزش لایت روم برای انتقال ، تغییر نام یا حذف تصاویر و پوشه ها استفاده می کنید ، این کار توسط Lightroom انجام می شود و اطلاعات به عنوان بخشی از فرآیند در کاتالوگ به روز می شوند. متأسفانه ، این برای کاربران جدید Lightroom بسیار شهودی نیست ، از این رو تعداد سوالات من در مورد این موضوع وجود دارد. بنابراین اکنون که فهمیدید علت اصلی چیست و چگونه می توانید از این مشکل جلوگیری کنید ، بیایید ببینیم که در صورت بروز هرگونه مشکلی چگونه مشکلات را برطرف کنیم.

در حالت آفلاین رانندگی کنید
استفاده از هارد دیسک های اکسترنال برای ذخیره عکس و فیلم فوق العاده مفید و رایج است. با توجه به اینکه Lightroom تمام داده های عکس های شما را در همان فایل کاتالوگ ذخیره می کند و یک پوشه خاص (به نام حافظه پنهان) را که در پیش نمایش عکس های شما در کنار فایل کاتالوگ قرار دارد نگهداری می کند ، می توانید Lightroom را باز کرده و با عکس های خود کار کنید به میزان محدودی) وقتی عکسهای واقعی در درایو آنلاین ذخیره می شوند.آموزش لایت روم.

من از ترکیبی از آموزش لایت روم و هارد دیسک های داخلی و خارجی استفاده می کنم و هنگامی که درایو داده شده آفلاین است ، Lightroom در صفحه پوشه ها به شما نشان واضحی می دهد. هر درایو حاوی تصاویری که فرآیند واردات را طی کرده اند توسط آنچه که به عنوان مرورگر حجم شناخته می شود نشان داده می شود. Volume Browser  نام درایو را همراه با برخی اطلاعات در مورد آن درایو نمایش می دهد. در واقع ، اگر Ctrl (Mac) / کلیک راست (Win) را روی مرورگر میزان صدا فشار دهید ، می توانید اطلاعاتی را که نشان داده می شود انتخاب کنید.

در امثالی از آموزش لایت روم می توان گفت درایو خارجی من (به نام External) آفلاین است زیرا خاکستری است و چراغ نشانگر کنار نام خاموش است. دو درایو دیگر با چراغ های سبز وجود دارد که نشان می دهد آنلاین هستند و فضای خالی زیادی دارند و مرورگر حجم پایین اشاره به آیفون من دارد که از طریق Lightroom Mobile همگام سازی شده است.

اگر مرورگر آموزش لایت روم و  میزان صدا را برای درایو آفلاین گسترش دهم ، می بینیم که پوشه ها همه علامت سوال هستند و تصاویر کوچک تصاویر علامت تعجب را نشان می دهند (. حرکت مکان نما روی هر یک از این تعجب ها نکاتی را نشان می دهد که می گوید “تصویر از دست رفته” است. این پیام حتی در پنجره هیستوگرام نمایش داده می شود. من اعتبار Adobe را برای افزایش تعداد روشهایی که Lightroom سعی در انتقال این پیام دارد ، می دهم. هرچقدر نگران کننده باشد ، می توان با اتصال مجدد درایو به راحتی آن را برطرف کرد. هنگامی که درایو را دوباره به کامپیوتر متصل کردید ، می بینید که برچسب سفید شده و نوار لغزنده تغییر رنگ می دهد تا میزان فضای خالی آن را بازتاب دهد. علامت های س questionال در تمام پوشه ها و علامت تعجب در تصاویر ناپدید می شوند  متأسفانه ، اغلب اوقات من افرادی را می بینم که با مشکل برخورد با تصاویر گمشده یا آفلاین روبرو هستند زیرا آنها تغییراتی را در مسیر انتقال تصاویر به خارج از Lightroom ایجاد کرده اند. اینجاست که عملکرد اتصال مجدد Lightroom به کار می رود.

برخورد با عکس های حذف شده
اگر عکس های خارج از لایت روم را حذف می کنید اما همچنان تصاویر کوچک داخل لایت روم را می بینید ، حل این مشکل آسان ترین مسئله است. کافیست تصاویر کوچک را در نمای Grid Lightroom انتخاب کرده و روی Delete کلیک کنید. هنگامی که از شما خواسته شد ، حذف را انتخاب کنید و آنها از فهرست حذف می شوند آموزش لایت روم.

سر و کار داشتن با پوشه ها و عکس های منتقل شده در خارج از  آموزش لایت روم Lightroom
اگر از Finder یا Windows Explorer یا مرورگر پرونده دیگری برای انتقال پوشه ای از یک مکان به مکان دیگر استفاده می کنید ، مسیر ذخیره شده در فهرست Lightroom دیگر معتبر نیست و باید کاتالوگ را با این اطلاعات جدید به روز کنید. یکی از راه های رفع این مشکل این است که پوشه را به راحتی به جایی که Lightroom انتظار دارد آن را پیدا کند ، منتقل کنید و همه چیز دوباره خوب خواهد شد. گزینه جایگزین اتصال مجدد t است.

 

دیدگاهتان را بنویسید